Nyheter


29 maj 2020

Installation av kamerasystem med avancerad PTZ kamera för övervakning av större område. Kamerasystemet söker av området efter personer eller fordon som inte skall vara där och larmar när något upptäcks. Systemet ger en uthållighet i bevakningen som tillsammans med AB Grupplarms Väktare blir oerhört kostnadseffektiv.

AB Grupplarm har modern teknik med säker funktion. 


25 maj 2020

Väktare upptäcker rök från pannrum, tillkallar brandkår som tar hand om orsaken till rökutvecklingen.

Tidig upptäckt begränsar skadan.


20 maj 2020

Ytterligare kunder hittar våra kameralösningar som ger en kostnadseffektiv bevakning av utrymmen, gårdar och områden.

Modern teknik med säker funktion


15 maj 2020

Snabb leverans av personlarm med GPS. Kund med behov av personlarm till butik fick leverans samma dag som beställning.

Modern teknik och snabba leveranser


11 maj 2020

AB Grupplarm skyddar utsatt fastighet där renoveringsarbeten genomförs. Stölder av material som koppar har förekommit under byggtiden. Åtgärder för att minska stölderna är gemonförda.

AB Grupplarm gör Din värld tryggare


4 maj 2020

Nya beställningar av våra populära larmväskor för tillfällig bevakning av byggplatser. Snabb installation och förhöjd säkerhet.

Modern teknik med säker funktion


28 april 2020

AB Grupplarm tecknar avtal med fastighetsbolag om felanmälan och fastighetsjour. Uppdraget startar inom kort.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


21 april 2020

Digitala lösningar är det givna valet för framtiden. Vi  konverterar din analoga anläggning till digital kommunikation utan att du behöver byta hela anläggningen.

Pris: fr. 2995:-


17 april 2020

Nya krav på bevakning av olika slag under denna märkliga tid med Covid-19. Beställningar med olika syfte beroende på företag och organisationer, alla med målet att minska risken för smitta samtidigt som man säkerställer snabb uppstart av verksamheter igen.


13 april 2020

Industriföretag utökar sin bevakning med hjälp av smart teknik och personella resurser. Larm, kameraövervakning och bevakning med Väkatre tryggar företadets lokaler och områden.

Modern teknik med säker funktion


9 april 2020

Omsorgsbolaget Attendo Sverige AB tecknar avtal om bevakning med AB Grupplarm. Beställningen omfattar Teknik, Larm & Utryckningsberedskap och startar inom kort. Vi är glada och stolta för att de väljer oss som leveratör för dessa tjänster.


6 april 2020

AB Grupplarm tecknar avtal om bevakning med snabbväxande Byggnads AB Gösta Bengtsson. Avtal innefattar portabla larmutrustningar med uppkoppling av larm och bild för övervakning av byggplatser och uppställningsplatser.

AB Grupplarm levererar modern teknik


3 april 2020

Ytterligare kunder finner smarta funktioner för bevakning med hjälp av moderna hjälpmedel. Kombination av människa och teknik när det är som bäst. Inkoppling sker nu av Ip-kameror som ger larm när någon beträder byggplats på tider då arbetsplatsen är stängd, Väktare som rycker ut för åtgärd.

AB Grupplarm hjälper dig med moderna och säkra lösningar


30 mars 2020

Ny beställning av våra larmväskor till byggbolag med projekt som behöver skyddas snabbt. Montering och driftsättning på fyra olika platser, allt klart på mindre än en arbetsdag.

AB Grupplarm gör Din värld tryggare


26 mars 2020

I stort sett alla larm kommunicerar idag via GSM/Ip modul av något slag. Det analoga telefonnätet kopplas bort i allt fler fall och kommer att försvinna snabbare är vi anar. 

AB Grupplarm levererar modern teknik med trygg funktion


23 mars 2020

Coronaviruset sätter nya krav på bevakning. Då anläggningar stängs och töms på personal ställs det nya krav på att lokaler skall vara övervakade. På anläggningar som är delvis öppna behövs också kontroll av att rutiner och avgränsningar sköts.

AB Grupplarm gör din värld tryggare


19 mars 2020

Byggbolag utökar framgångsrik kameraövervakningen på byggplats.  Anpassad installation för övervakning av betydelsfulla delar i projektet ger en kostnadseffektiv bevakning.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt.


13 mars 2020

Nya beställningar av vårt populära och kostnadseffektiva personlarm med GPS.

AB Grupplarm levererar modern teknik med trygg funktion


12 mars 2020

Pga Cornonaviruset gäller nu besöksförbud på kontoret Björkhemsvägen 25. Vi gör allt för att inte smittas och att inte sprida smitta vidare. Åtgärderna är beslutade att gälla tills vidare. Önskar er alla välkomna att kontakta oss på telefon , mail och web.


6 mars 2020

Kund beställer bevakning nattetid för att säkerställa daglig drift av verksamheten.

AB Grupplarm gör din värld tryggare


2 mars 2020

Brf tecknar avtal för fastighetsjour och åtgärder vid problem i fastigheten med AB Grupplarm.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


24 februari 2020

Byggbolag beställer Larmväska till byggprojekt som de vill skall vara skadebefriat. Anpassad installation ger skydd till både platskontor och verktygscontainers.

AB Grupplarm gör din värld tryggare


21 februari 2020

Allt fler kunder beställer GSM-överföring till larmanläggningar. 

Det är enkelt att ansluta larm via GSM istället för analog telefon med fast lina. Det är dessutom betydligt mer kostnadseffektivt.


17 februari 2020

AB Grupplarm får ytterligare beställningar på det populära personlarmet med GPS. 

Startavgift: 600:-          Mån.avg:  248:-


11 februari 2020

Ny bil med uppdaterad dekor. Bilen är en modern laddhybrid som vi räknar med skall minska vår miljöpåverkan med ca: 60%

Modern teknik för en bättre miljö.


5 februari 2020

AB Grupplarm förser två byggplatser med Larmväskor för att förebygga inbrott och skadegörelse.

AB Grupplarm hjälper dig med moderna och effektiva lösningar.


4 februari 2020

Inbrottslarm orsakat av skjutning mot restaurang.  Inga personer fanns kvar på platsen när AB Grupplarms väktare anlände. Polisens tekniker undersöker platsen och utreder händelsen. 


28 januari 2020

Vi laddar för framtiden.

Vårt miljöarbete fortskrider även på fordonssidan, nu med laddhybrider som beräkas kunna minska vår miljöpåverkan med ca 60% per fordon. Våra fordon drivs nu med naturgas, biogas eller el/bensin som laddhybrider. I juni månad växlas vår sista dieselbil ut mot ytterligare en laddhybrid. Miljöarbetet är en kamp mot klockan och vårt mål att vara handlingskraftiga kvarstår för framtiden.


21 januari 2020

AB Grupplarm utökar avtal med kund för att förbättra säkerheten. Teknik i form av larm och kameraövervakning installeras.

AB Grupplarm gör din värld tryggare