Byggplats skyddas av utomhusdetektor med Kamera

Ytterligare en byggarbetsplats skyddar sig med våran portabla larmlösning. Våra larmväskor med kamera har blivit väldigt populära, inbrottslarm, överfallslarm och brandlarm bara att välja. Här valdes en specialanpassad väska för Container och för Byggplatsen, montering på 30 minuter, uppkopplat och klart. Den här byggplatsen valde även att skydda området med utomhusdetectorer med kamera.

Till AB Grupplarms övervakningssystem kan nu utomhusdetektor med kamera anslutas. Med denna utrustning når man även möjligheten att övervaka svårtillgängliga platser och stora värden utomhus på ett kostnadseffektivt sätt. Systemet klarar samordning av 30 -130 kameradetektorer samtidigt. Vill ni veta mer om denna möjlighet så kontakta oss för ytterligare information.